Πολιτική Ποιότητας

Στη Synergy εμμένουμε στην ποιότητα και προτεραιότητά  μας είναι η διασφάλισή της σε κάθε στάδιο των διαδικασιών και  σε κάθε συνεργασία. Προτείνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που τυχόν προκύψει από τον πελάτη στο πλαίσιο της  εφοδιαστικής του αλυσίδας.

Οδηγός της απόδοσής μας είναι η πληθώρα δεικτών που χρησιμοποιούμε για την μέτρηση των αποτελεσμάτων μας και την αξιολόγηση των επιπέδων απόδοσης σε κομβικούς τομείς όπως η ακρίβεια αποθέματος, η πληρότητα στην εκτέλεση των παραγγελιών, η εγκυρότητα των παραδόσεων, η ταχύτητα στις παραλαβές, η διαθεσιμότητα του αποθέματος,  η ταχύτητα ανταπόκρισης στα αιτήματα πελατών κ.α.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στις ανάγκες των πελατών που μας εμπιστεύονται και προτείνουμε κατάλληλες ενέργειες και λύσεις, με γνώμονα και στόχο την άριστη ποιότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποδίδουμε εξέχουσα σημασία στην εξασφάλιση όλων των απαραίτητων πιστοποιήσεων ποιότητας για την Εταιρία, οι οποίες απαιτούνται από κάθε σύγχρονο οργανισμό – υποψήφιο πελάτη και έτσι, είμαστε πιστοποιημένοι κατά: ISO 9001: 2015, ISO 14000, ISO 18000 και EN ISO 22000:2005.

Παράλληλα η Εταιρία αξιολογείται συχνά και με απόλυτη επιτυχία από αυστηρά audits που πραγματοποιούν πολυεθνικές  Εταιρίες– πελάτες μας, μέσω εξειδικευμένων ελεγκτών  που επισκέπτονται τη χώρα μας για να εξετάσουν το  επίπεδο απόκρισης του τοπικού 3PL συνεργάτη σε σχέση με τα παγκόσμια standards στο συμφωνηθέν SOP αλλά και, σε τομείς όπως της Υγείας, Ασφάλειας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Πολιτική για την υγεία & ασφαλεία στην εργασία

Πολιτική ποιότητας 

Πιστοποιητικό TUV Austria

Πιστοποιητικό TUV Austria