Τομείς Δραστηριότητας

FMCG
Οι παραγωγοί του κλάδου των τροφίμων αντιμετωπίζουν έντονη πίεση όσον αφορά τις τιμές σε επίπεδο λιανικής.
Χημικά & Βιομηχανικά
Ο κλάδος των χημικών επικίνδυνων προϊόντων ( Dangerous Goods) DG είναι μία ακόμη  ευαίσθητη κατηγορία, που απαιτεί  συγκεκριμένες άδειες.
HO.RE.CA
Ο κλάδος HO.RE.CA. είναι σημαντικός παράγον της Ελληνικής οικονομίας και παρουσιάζει αυξημένες απαιτήσεις λόγω της έντονης εποχικότητας.
Electronics Hitech
Η αυστηρή διαδικασία για την εισαγωγή των προϊόντων, ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου για την πιστοποίηση της ορθότητας των αποθεμάτων σε ευθυγράμμιση.
Φάρμακα
Καθώς οι ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας της φαρμακοβιομηχανίας είναι άκρως απαιτητικές, η Synergy διαθέτει χώρο ελεγχόμενης θερμοκρασίας.
Καλλυντικά
Η Synergy τροφοδοτεί σε καθημερινή , εβδομαδιαία και μηνιαία βάση πληθώρα πληροφόρησης με το status των εισαγωγών και παραγγελιών.
Automotive
Η αυτοκινητοβιομηχανία επιτάσσει λύσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα μέγιστης διαθεσιμότητας και άμεσης παράδοσης.
Fashion
Κάθε εμπλεκόμενος με τη βιομηχανία της μόδας είναι επιφορτισμένος με μια σειρά από μεταβολές τάσεων που σχετίζονται με τον ιδιαίτερα σύντομο κύκλο ζωής.
Telecommunication
Οι ξεχωριστές συνθήκες και απαιτήσεις του τομέα των τηλεπικοινωνιών δημιουργούν την ανάγκη για υπηρεσίες της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Ναυτιλία
Η Synergy διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταρτισμένων έμπειρων συνεργατών για την κάλυψη των  τις ιδιαίτερων αναγκών της ναυτιλίας.
e-Commerce
Το τοπίο στο παραδοσιακό λιανεμπόριο αλλάζει επιταχυνόμενα και με την τάση για ψηφιακές αγορές να μεγαλώνει γεωμετρικά, λόγω των νέων αναγκών που προκύπτουν.

Εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν

Δείτε όλους τους πελάτες μας