Ευθύμιος
Ζημιανίτης
Chief Logistics Officer

Ο Ευθύμιος Ζημιανίτης γεννήθηκε στην Λαμία. Σπούδασε Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός με MSc στο Faculty of Traffic and Transport Engineering, στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου στην Σερβία.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως Logistics Supervisor στην εταιρία Χατζηπανάγος ΑΕ (McDonalds) και συνέχισε στον όμιλο SANYO Hellas περνώντας από τις θέσεις Business Unit Manager, Group Logistics Manager και Group Operation Director.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ως Deputy Director of Logistics Centre στην Kuehne + Nagel ΑΕ, όπου πέρασε στον χώρο του 3PL και στην διαχείριση έργων  πολυεθνικών εταιριών όπως Miele, Robert Bosch, Sara Lee, Magnetic Marelli, Phillips κ.α.

Συνέχισε την διαδρομή του για 3 χρόνια ως Supply Chain & IT Director στην Μπενρουμπή ΑΕ.

Στην συνέχεια επιχειρώντας με την δική του εταιρία LOG & IT Solutions Ltd ανέλαβε πληθώρα έργων logistics και σχεδιασμό custom λύσεων με ενδεικτικούς πελάτες όπως Samsung, LG, Nespresso, General Electric, Nike, Puma κ.α. για projects σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Σερβία.

Παράλληλα ως επιστημονικός συνεργάτης στην εταιρία Mantis ΑΕ, ενασχολήθηκε με την ανάλυση business intelligence εργαλείων.

Τα τελευταία 5 χρόνια κατέχει την θέση του Logistics Engineering Director της Synergy AE και έχει την ευθύνη του ψηφιακού μετασχηματισμού της Εταιρίας, καθώς και της εφαρμογής καινοτόμων και σύγχρονων εργαλείων στο Operations που εξασφαλίζουν την ποιότητα, διαφάνεια και συνεχή βελτίωση.