Τρόφιμα & FMCGs

Στη Synergy γνωρίζουμε πως στον κλάδο των Τροφίμων δεν διαχειριζόμαστε απλά παλέτες: διαχειριζόμαστε την Ασφάλεια των εμπορευμάτων, την Υγεία των καταναλωτών, τη Φήμη των πελατών μας.

Στην Εταιρία μας, ο πελάτης είναι σίγουρος ότι η Ποιότητα εφαρμόζεται σε κάθε βήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας: από τη διαδικασία παραλαβής, τις απαιτούμενες διαδικασίες Υγιεινής των υποδομών όπως π.χ. μυοκτονίες, απεντομώσεις κ.λπ., τη  χρήση κατάλληλων προϊόντων καθαρισμού ελεγμένων από τον ΕΟΦ, μέχρι και τη συστηματική εκπαίδευση του  προσωπικού μας στη διαχείριση τροφίμων.

Ευρύτερα, εξυπηρετούμε τις ανάγκες των εταιρειών τροφίμων και FMCG τόσο μέσα από τα σύγχρονα κέντρα διανομής μας όσο και μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και μικροδιανομής που έχουμε αναπτύξει σε περισσότερα από 32.000 σημεία οργανωμένης και μικρής λιανικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εξειδικευμένοι account managers της Εταιρίας μας συμμετέχουν στον σχεδιασμό νέων προωθητικών ενεργειών ή/και προϊόντων της Εμπορικής Διεύθυνσης της επιχείρησης – πελάτη και αναλαμβάνουν τον αντίστοιχο σχεδιασμό και υλοποίηση του συστήματος Logistics για μέγιστη εξυπηρέτηση του πελάτη χωρίς περιττά λειτουργικά κόστη.

Synergy A.E. All Rights Reserved. ©2019