Γιατί Synergy

Η Synergy αντιμετωπίζει κάθε συνεργασία ως μοναδική:

  • Παρακολουθεί και προσαρμόζεται στη στρατηγική και τις ανάγκες του πελάτη.
  • Ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες των πελατών σχεδιάζοντας λύσεις tailor made.
  • Λειτουργεί ως Integrator συντονίζοντας τη συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες αναλόγως του μοντέλου εφοδιαστικής αλυσίδας που έχει γίνει από κοινού αποδεκτό.
  • Εξειδικεύει τις λύσεις σε επίπεδο supply chain engineering συνδυάζοντας το κριτήριο της ποιότητας με το λογικό κόστος.
  • Στέκεται δίπλα στον πελάτη σε κάθε βήμα της συνεργασίας, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και αναπροσαρμογή του μοντέλου εξυπηρέτησής του όπου αυτές απαιτούνται από την επικαιροποίηση της στρατηγικής.
  • Ανταποκρίνεται σε έργα ειδικών απαιτήσεων.
  • Προτείνει οικονομικές λύσεις βελτίωσης αλλά ποτέ δεν ρισκάρει την ποιότητα και την αξιοπιστία του πελάτη.

Highlights

Πολυεθνική εταιρία χημικών προϊόντων επέλεξε τη Synergy για τη μετάβαση από in house logistics σε outsourcing, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε 2 μήνες με 0 λάθη. Σήμερα, ο συγκεκριμένος πελάτης αξιολογεί την Εταιρία μας με τον υπερ-δείκτη εξυπηρέτησης πελατών στο 99,5% και δηλώνει εξοικονόμηση κόστους Logistics σε ποσοστό άνω του 35% σε μόλις 2 χρόνια.
Συνεργαζόμενη με τη Synergy, πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο στον επαγγελματικό καθαρισμό και την υγιεινή, μείωσε τις αστοχίες στη συσκευασία και τα υλικά συσκευασίας κατά 75%. Παράλληλα οι δύο εταιρίες αντιμετώπισαν από κοινού το θέμα των έκτακτων παραγγελιών οι οποίες, μέσα σε 5 χρόνια, συρρικνώθηκαν από 16% σε 1,5%.
Μεγάλη ελληνική εταιρεία με πρωταγωνιστική διεθνή παρουσία στον χώρο των επαγγελματικών ψυγείων βράβευσε τη Synergy ως έναν από τους 8 καλύτερους προμηθευτές της σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Synergy τιμήθηκε με το βραβείο Long Term & Excellence Partnership (Supply Chain Partnership Conference) μέσα από ένα πλήθος 1.246 προμηθευτών, για τις υπηρεσίες της στην τοποθέτηση και διαχείριση των προϊόντων της εταιρείας στην κυπριακή αγορά.
Πολυεθνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα που έχει αναθέσει στη Synergy την αναδιοργάνωση της διαχείρισης διαφημιστικού υλικού και παγίων σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξοικονόμησε 780.000 ευρώ μέσα σε τρία χρόνια χάρη στη μείωση των αποθεμάτων και τον εξορθολογισμό του συστήματος διανομής.

Synergy A.E. All Rights Reserved. ©2019